Entertainment op Madeira

Op Madeira zult u geen eindeloze entertainmentmogelijkheden vinden. Wel heeft het een waterpark, een themapark en kunt u dolfijnen kijken of karten.

Waterpark

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het enige waterpark van Madeira bevindt zich in Santa Cruz. Het Santa Cruz Aquaparque beschikt over diverse glijbanen, een lazy river en een peuterbad. Het park is niet zo groot en de glijbanen zijn misschien niet zo spectaculair als u van waterparken aan de Spaanse costa’s gewend bent, maar met kleine kinderen kunt u zich hier prima een hele dag vermaken.

Madeira Themapark

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Bij het dorp Santana ligt het Madeira Theme Park. Het park is gewijd aan de tradities en cultuur van het eiland. U vindt hier bijvoorbeeld de typische driehoekige huizen van Madeira, maar ook wordt aandacht besteed aan de lokale ambachten. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en ook kunnen zij zich wagen aan het labyrint.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Dolfijnen spotten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Op Madeira worden vele boottochten aangeboden. Vele daarvan hebben als doel het spotten van dolfijnen of walvissen. Helaas wordt uw geduld niet altijd beloond, maar wanneer dit wel zo is, maakt het uw hele dag goed. Want wie wil deze bijzondere dieren nu niet van dichtbij eens zien?

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Langs de noordkust van het eiland, in het plaatsje Faial bevindt zich de enige kartbaan van Madeira. De baan heeft een lengte van 1040 meter, lang genoeg dus om de overige leden van uw reisgezelschap uw racekwaliteiten te laten zien.